Valkoiset Enkelin siivet

19.90

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Valkoiset Enkelin siivet

Valkoiset Enkelin siivet Hot Avenue shopista ovat erittäin suosittuja naamiaisissa. Täydellinen koriste / lisä pukuusi ja tekee olosi varmaksi ja tiedät että olet naamiaisten kaunein enkeli. Sinä olet kadehdittavan fressi ja flirttaileva ja vastakohta Mustalle enkelille / Dark Angel, joka on  se ongelmia aiheuttava osapuoli kun taas sinä pyrit tuomaan ihmisille valoisaa tulevaisuutta!

Valkoiset enkelin siivet koko: 65 x 45 cm.

Mikään ei ole pahempaa kuin nähdä, juhlissa joku jolla on yllään sama mekko kuin sinulla. Hot Avenue shopista, löytyy paljon trendikkäitä ja seksikkäitä mekkoja joissa on todella luovia malleja ja leikkauksia ja näihin ei törmää joka kaupassa ja juhlissa. Ole uniikki itsesi ja valitse vaatteesi myös sen mukaan.

The same in English

White Angel Wings

White Angel Wigs of Hot Avenue shop are extremely popular among costume parties among people. Perfect ornament to your sexy costume and makes you feel flawless and fairytale. You’re the envied flirtatious dark angel at the obstreperous party and striving to bring people to the bright future!

Angel Wings Size : 65*45 CM.

Nothing is worse than you saw somebody opposite wearing the same dress as you in public. On Hot Avenue shop, you will find a lot of trendy dresses with creative designs.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkoiset Enkelin siivet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *