Ale!

Suloinen Pikku Piiska – Cute Little Whip – Hot Avenue Shop

14.90 9.90

Suloinen Pikku Piiska soveltuu hyvin jokaiselle. Se parantaa ja vauhdittaa elämää makuuhuoneessa ja lisää seksuaalista viehätystä

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suloinen Pikku Piiska – Cute Little Whip

Suloinen Pikku Piiska soveltuu hyvin jokaiselle, se parantaa ja vauhdittaa elämää makuuhuoneessa ja lisää seksuaalista viehätystä. Nylon on hyvä vaihtoehto käyttää nahan lisäksi piiskassa. Viimeistelyyn tietenkin nahkaa.

Kun ”sää on märkä”, nylon piiska on paljon paremmin tähän tilanteeseen kuin nahkainen. Todella söpö, kevyt ja kompakti piiska tämän voi ottaa vaikka matkalle mukaan. Tutustu myös Hot Avenue Shop alusvaatteet – >> Hot Avenue Shop Sulkapiiskaan ja nauti kiihottumisesta ja sydämentykytyksestä jonka se tuo.

Kokonaispituus: 31 cm
Punainen ruoska osuus: 16,5 cm
Musta kahva + rengas: 14,5 cm

The same in English

Suloinen Pikku Piiska – Cute Little Whip

Cute little whip is fit for improve lifestyle and add unnatural sexual allure. Nylon is a good alternative to using leather in building whips, but as a complement to leather.
When the weather is wet, a nylon whip is much more suited for this condition over one made of leather. Need the Taste whip, check out from Hot Avenue Shop Lingerie ->> Hot Avenue Shop Feather lure Paddle and enjoy the incitation with heartthrob that bring.

Overall length: 31 cm
Red whip share: 16.5 cm
Black handle + ring: 14.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suloinen Pikku Piiska – Cute Little Whip – Hot Avenue Shop”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *