Ale!

Hengityssuojain FFP2, KN95

14.9799.97

  • Hengityssuojain FFP2-luokitus
  • Helppo ja nopea asettaa
  • Estää noin 95 % kaikista hiukkasista
  • CE sertifioitu
  • Voit ostaa suojaimia 1 kpl, 3 kpl, 5 kpl, 10 kpl erissä tai jopa 25 kpl tukku laatikon.
  • 1-5 kpl tilaukset tulevat ilmaisella toimituksella postiluukusta kotiin saakka. Ei tarvitse edes postista hakea.

Olemme nyt aloittaneet hengityssuojaimen ennakkomyynnin. Tilaa nyt heti sillä näitä tulee rajoitettu erä! Toimitukset alkavat huhtikuun alussa kun ensimmäiset suojaimet tulevat tehtaalta.

Poista

Kuvaus

Hengityssuojain FFP2, KN95

Hengityssuojain suojaa viruksien lisäksi pölyltä ja siitepölyltä. Suojaa itsesi ja läheisesi hengityssuojaimella. Varsinkin kun liikut ulkona tai muiden ihmisten seurassa on syytä käyttää hengityssuojainta. FFP2 luokka blokkaa 97% hiukkasista. FFP2 on Eurooppalainen standardi joka vastaa USA:n N95 luokkaa.

Suojaudu

Virukset ja bakteerit aiheuttavat vakavia sairauksia nyt on syytä suojata itsesi ja lähimmäisesi mahdollisimman hyvin. FFP2 hengityssuojaimessa on antibakteerinen materiaali. Hengityssuojain on CE sertifioitu ja ne ovat kertakäyttöisiä. Hengityssuojainta voi käyttää mm. viruksia, bakteereja, siitepölyä, katupölyä ja kylmää vastaan. Vähentää välittyvää viruskuormaa. Suojaamalla itsesi suojaat myös läheisiä ihmisiä ja kaikkia joiden kanssa olet kontaktissa.

TUOTTEET SUOMEN VARASTOSSA tilaa omasi nyt heti

Tilaa nyt heti! Toimitukset muutamassa päivässä postilla.

 

Korona virus leviää maailmalla hurjaa vauhtia. Ymmärrämme sen, että kaikki ovat huolissaan tilanteesta. Meille avautui yhteistyö verkostomme kautta mahdollisuus auttaa asiakkaitamme ja saimme hommattua pienen erän FFP2 hengityssuojaimia. Suojaamalla itseäsi suojaat myös lähimmäisiäsi. Tärkeää on muistaa pestä kädet ja tietenkin vältellä kontakteja.

Tämän linkin takaa löydät ajankohtaista tietoa Korona viruksesta!

Ei pelkästään viruksia vastaan sillä hengityssuojaimella suojaudut tehokkaasti myös ilmansaasteilta, pölyltä ja hajusteilta

Hengityssuojaimia näkee useimmiten suurkaupunkien asukkailla, jotka haluavat suojautua kaupungin tukahduttavilta ilmansaasteilta. Päästöjä on kuitenkin kaikkialla ympärillämme asuinpaikasta riippumatta, joten nykyään hengityssuojain onkin tarpeellinen jokaiselle joka on huolissaan terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Hengityssuojain on erityisen hyödyllinen ulkona aktiivisesti liikkujille, työmatkapyöräilijöille ja -kävelijöille sekä ulkona työskenteleville, jotka altistuvat saasteille päivittäin. Hengitysmaski on järkevä hankinta silloin, kuin päivittäin altistuu ilmansaasteille, katupölylle tai siitepölylle. Työmatkapyöräilyn tai -kävelyn kasvattaessa suosiotaan erityisesti suurissa kaupungeissa on havahduttu pitämään kunnon lisäksi huolta myös hengitysteistä. Suojaudu nyt viruksilta, ilmansaasteilta, katupölyltä, siitepölyltä kuin hajusteiltakin.

OSTA NYT HETI sillä suojaimia on rajoitettu erä!

Voit ostaa 1 kpl, 3 kpl, 5 kpl, 10 kpl erissä tai 25 kpl tukku paketin.

Hengityssuojaimet Hot Avenue shop
Hengityssuojaimet Hot Avenue shop tukku pakkaus 25 kpl

Tarvitsenko todella hengityssuojaimen?

Olet varmasti nähnyt uutisia ulkomailta. Kiina, Italia, Espania jne. näissä kaikissa maissa niin kansalaiset kuin viranomaisetkin ovat alkaneet käyttämään hengityssuojaimia. Niistä onkin ollut kova pula viime aikoina. Mielestämme on turha odottaa sitä pistettä, että tilanne on yhtä paha, kuin Etelä-Euroopassa ja vasta silloin aktivoitua hengityssuojainten hankinnassa. Tässä kannattaa ennakoida ja alkaa käyttämään hengityssuojainta nyt. Kysymys kuuluukin – Milloin Nooa rakensi arkin? Ennen sadetta! Olet varmasti huomannut, että sade on jo alkanut. Nyt on aika toimia heti! Varaudu nyt ja suojaa itsesi sekä läheisesi ja osta hengityssuojaimia.

HENGITYSSUOJAIMIA ON RAJOITETTU ERÄ. TOIMI HETI JA OSTA NYT!

 

 

Lisätiedot

Määrä

1 kpl, 3 kpl, 5 kpl, 10 kpl, 25 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hengityssuojain FFP2, KN95”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *